Ångest och profesionella yrkesmän!

Vilken jävla dag det har vart!

Vaknade och mådde ovanligt bra! Ringde axel och hörde om han kunde fixa dricka och det kunde han, om jag kom med bilen. Sagt och gjort, jag hoppade i kläderna och tog på mig jackan, skulle precis ta och gå ut när jag märkte att bilnyckeln var borta! HELVETE tänkte jag och började leta.. Letade och letade men den fanns fan ingenstans...

Jag hade tappat bort nyckeln!

Ångesten var stor, och mina och Antons tankar vandrade fram och tillbaka. Vi tänkte på allt från att klirra en ruta till att ta en ståltråd och testa att låsa upp bilen som på film. Ringde till farbror blå och hörde om dom hade nån vettig idé, men föga förvånande så hade dom inte det!  Men till slut tog vi ett vettigt beslut och ringde en bärgningsfirma som skickade två sköna jävlar! Det tog inte ens 10 minuter för dom så var bilen upplåst!

Så nu tar vi oss i alla fall hem på söndag.

Ikväll är det fest igen. Kajsa fyllde 18 igår så idag blir det att fira hårt och länge;)

Men nu ska vi handla käk och förbereda oss!

C YA!

Ölkorv och Coca Cola...

Gårdagen slutade i partey, eller party och party kanske man inte kan säga! Men vi intog en jävla massa öl och hade jävligt trevligt. Nu ligger vi här i soffan och chillar som fan, dåsiga och bakfulla, men med humöret på topp!


Finally!

Belive it or not, men vi klarade det! Det tog 14 timmar i bilen men nu sitter vi här i Vadstena halft utvilade och med ett bra humör.

Tyvär mötte vi inte det svenska landslaget i toplessvelleyboll, men vi höll på att mosa en räv, köra av vägen när en lastbil kolade som fan så att vi inte såg ett jäkla piss, sen höll vi på att dö när en lastbil förlorade bromsarna! Spänning på hög nivå måste jag säga.

Aja, Nu ska vi handla käk och mysa hela dagen.

Smell ya later

Roadtrip, fuck yeah!Snart inkommer Anton i golfen och plocker upp mig för nu är det så att vi ska på roadtrip! i mörkret.. och blåsten... och förmodligen i snöstormen som är på väg in över vårat avlånga land! MEN!..
Vi är glada ändå.

Om ni undrar vart vi ska så kan jag säga så här. Det går mycket bra att dricka öl där och det är 1124km dit från Boden. JA, ni gissade rätt! Vadstena är svaret.

Har väl planerar lite slarvigt att det ska ta ungefär 11 timmar dit, men man vet aldrig vad som kan dyka upp på vägen. Mitt i allt kanske det står en älg där som vägrar flytta på sig, eller svenska landslaget i toplessvolleyboll! Hoppas innerligt på det sistnämnda.

Men nu måste jag fixa det som måste fixas innan vi beger oss.

På återseende!

Här har ni nått att roa er med!

Testade att lägga upp lite låtar som jag halvslafsigt spelat in på en sjukt proffsigt gjord sida!


Mina låtar (covers och egna)
Här har ni! Alla reaktioner är välkommna det kvittar om det är skratt, gråt, ångest eller bara gudomlig beundran;) haha!

Chacha!

Efter ett antal försök med att blogga så har jag bestämt mig att göra ett sista jäkla försök!

Sen underlättar det att jag har köpt en laptop för det är så mycket skönare att ligga i sängen och skriva istället för att sitta på en hård stol och få träsmak i röven!

Sitter dock just nu i soffan och stressar ner efter en helt vanlig dag i Boden. Om ni inte vet hur en helt vanlig dag i Boden ser ut för mig så ska jag ge er en beskrivning.

  • Dagen börjar 05.40 (jag lovar) med att vakna så jag hinner till jobbet.
  • Jobbar från sju till fyra och då klockan slår om till den heliga tidpunkten då jobbet slutar så sitter jag och mina kollegor redan i bilen på väg hem! Vi gillar att vara i tid, både till jobbet och från jobbet! Mest från.
  • När jag väl har kommit hem så funderas det gott och länge på vad jag ska äta, det brukar sluta med MAX ganska ofta.
  • När MAX är avklarat och jag har lagt mig i soffan hemma, då stormas oftast min lägenhet av polare som går på testoron och adrenalin! En stund senare så liras det Call Of Duty: Modern Warfare 2 för fulla muggar!
  • Det liras ungefär till tolvslaget, om inte nån av någon konstig anledning får för sig att dom måste hem och plugga!
  • Efter det slutar dagen, och nästa dag vankas.

 

Så här ser mitt liv ut för tillfället, i alla fall på vardagarna, Men jag ska inte klaga! Det är jävligt skönt :D


Ha't fint

 


RSS 2.0