Kreativ Torsdag...

Yepp, det är ett kodnamn för STÄDDAG...
Det ska dammsugas, dammtorkas, diskas, ja hela paketet!
Måste dock få i mig nå krubb innan. Funderar på att steka upp nå kött, värma lite pommes och koka mig lite bea-sås. Vattnas redan i munnen!
Faast... det blir nog lite tv först. Det måste man faktiskt kunna unna sig efter en dag på jobbet ;)

Plåster någon?

Aj fan. Idag har jag haft en "misshandla mig själv" dag. Dock hjälpte Julia också till! Sammanfattningsvis har jag gjort ett svanhopp huvudet före i mitt golv (betong), skurit mig, fått blåsor?, krossat mitt skrev och blivit nitad på käften av Julia. En händelserik dag kan jag lova! Men jag är glad ändå. Nu blir det en film sen sängen, jobb
imorgon...
Dock är jag inte arg på Julia. Mest glad att hon höll mig sällskap medans jag lagade mat! Vilket är skittråkigt själv... Så tack dum-unge ;)

Tog han nyss upp en bajskorv och åt den?

Det lär ni märka om ni kollar på dagens Sketch a lá DennisHanssonTom!
Det här är vad kvällen hade att bjuda på.
Nu blir det sängen å fy fan vad skönt!

Livet är fint

Oj vad jag är nöjd. Lägenheten är städad, God jävla mat har intagits (till och med efterrätt) och umgänget har varit suveränt! Allt detta på grund av mina underbara vänner! Jag säger bara TACK! Imorgon blir det en ny vecka med slitgöra. Ser inte speciellt mycket fram emot det... Hade så mycket hellre gått i skolan för då är man ändå omgiven av roligt folk! Helgen har annars vart helt okej måste jag säga. Musikens Makt gjorde så att man fick höra lite skön musik som Familjen och Oskar Linnros. Båda var bättre live än vad jag hade förväntat mig. Surprise surprise! NÄ, nu måste jag släpa mig i säng så att jag orkar upp imorgon... God natt på er.

MEN ÅH.

Vad är det med vädret... Vars tog sommaren vägen? Gårdagen spenderades först med Tom och Pajeron, eller husvagnen som Julia sa... Det är bara det att en husvagn inte kan mörda ett sandtag! Efter lite köttande så blev det att åka till Luleå för att hänga med Julia och Evelina. Såg i alla fall Familjen som faktisk var bra live. Just det ja, vi lyckades kidnappa Julia för en gångs skull men tråkmånsen stannade bara i lite mer än en timme.. ;) Kanske blir att bege sig till Luleå ikväll igen för att se Zacke och Oskar linnros. Men då måste vi tuffa till oss och trotsa regnet!

Hard work work!

Jaha, då är man på jobbet igen... börjar bli lite segt nu efter ett år med rutiner... men pengarna rullar in (och lika snabbt ut!) Gårdagen spenderades med vänner, mycket trevligt må jag säga! Det blev en hel del irrande fram och tillbaka med bilen. Kläder skulle hämtas, ommöblerade rum skulle inspekteras, etcetera etcetera. Men det blev en bra avslutning på dagen! Imorgon är det fredag, thank god! Blir nog att inta nån öl och bege sig till valsträsk för att förundras av timbuktus och movits musikaliska genialitet. Sen på lördag blir det musikens makt, har dock ingen koll på vem som spelar där. Men vad gör det? Inget, så länge jag har kul ändå! Nä, nu kan jag inte sitta och dega mig nå mera. Kafterasten kallar!

Parachute!

Mmmm... mätt på mjukglass är aldrig fel!
Jag och Marcus var och försökte kidnappa Julia innan, men det gick inge bra! Synd.
Men det kommer fler dagar!
Genom att sammanfatta hela händelsen så kom vi på att vi inte hade passat in i en maffia. Också synd.
Men vi är glada ändå!
Så nu spelas det JustCause2 för fulla muggar isatället!
Vi hade dessutom en sjukt djup diskussion i TRANSPORTER'N om kvinnor och... ja, om kvinnor!
Kom på att ingen av oss är speciellt smidiga, men vad gör man? I don't know! Keep trying? Yep!
Men nu ska jag snart kasta ut Marcus så att jag kan få sova "i tid".
Allt för att göra en viss krabat lite nöjd! ;)

Brunte var en god häst.

Seriöst, Hamurgerkött är gott!
Men nog om det.
Har haft en soft kväll med Sara och Julia.
Såg film, fikade och jävlades. Julia är en jävel på att jävlas, det kan jag lova, men det gör inget. Tycker om henne ändå!
Nu blir det att sova, jobbet kallar imorgon... Är inne på andra veckan nu efter semestern, denna älskade och numera saknade semester!
Ligger och lyssnar på denna låt, sjukt bra!

Feelings they grow and sanity goes

OJ vad skönt.
Ligger i sängen och ska sova tänkte jag, men det går inge bra!
Dagen har spenderats med Hansson och Tom. Jäkligt trevligt faktiskt, om man bortser från det sjuktligt jädra läskiga datorspelet som vi nördade oss vid.
Nu när jag tänker efter så har det varit en väldigt aktiv dag med blandat innehåll bestående av karatesparkar, skate, hinderbana och en stenhårt musklickande för att döda zombies!
Gårdagen var dock bättre.
Firade Tom eftersom han fyller 20 bast på måndag (inte helt fel).

Harahetta!

Var och åkte Wakeboard samt bastade och mös med jävulusiskt trevligt folk igår!
Måste göra om det snart :D

RSS 2.0